Vágólapra másolva!
A nemzetközi szövetség tájékoztatója szerint hat nőikosárlabda-csapat képviseli a magyar színeket az európai kupasorozatok következő idényében. Az Euroligában a PVSK mellett a GYSEV, az Európa Kupában a Diósgyőr, a Szolnok, a Szeged és a BSE próbál szerencsét.

Az Euroligában a MiZo-Pécsi VSK 100 ezer euróért hároméves bérletet váltott. A baranyaiakon kívül az anyagi okok miatt visszalépett Soproni Postást pótló GYSEV-Orsi szerepel majd, a főszponzor kivonulása után minden bizonnyal más néven.

Spanyolország, Olaszország, Oroszország és Csehország szintén két, Franciaország pedig három együttest indíthat. Az olaszoknál a PVSK-hoz hasonlóan "tagságival" rendelkező Como (ide szerződött Ujvári Eszter) pénzügyi nehézségekre hivatkozva lemondta a részvételt, helyette a CUS Chieti indulhat.

Az Európa Kupában a Diósgyőri KSK, a Szolnoki MÁV-Coop SE, a Szeviép-Szeged és a BSE-ESMA képviseli Magyarországot. A sorsolást július 18. és 20. között tartják a müncheni Hotel Kempinski Airportban.

A női Euroliga 2003/2004-es idényének résztvevői:
US Valenciennes Olympic, CJM Bourges, Aix-en-Provence (francia), Basket Parma, CUS Chieti (olasz), FC Barcelona, RC Valencia (spanyol), UMMC Jekatyerinburg, SGAU VBM Szamara (orosz), Gambrinus Brno (cseh), Lietuvos Vilnius (litván), SSA Gdynia (lengyel), SCP Ruzomberok (szlovák), Buducnost Podgorica (szerb-montenegrói), MiZo-Pécsi VSK, GYSEV-Orsi.

A női Európa Kupa közép-európai régiójának résztvevői:
USK Praha, BK Trutnov (cseh), BG Dorsten, BC Marburg (német), Gustino Wels (osztrák), ZKK Sibenik Jolly (horvát), ZKK Merkur Celje (szlovén), DELTA Kosice (szlovák), Diósgyőri KSK, Szolnoki MÁV-Coop SE, Szeviép-Szeged, BSE-ESMA.