Már kinyomtatták a foci-Eb belépőit

Vágólapra másolva!
A legnagyobb rendben, a tervek szerint haladnak az idei osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság előkészületei. Erről Martin Kallen tornaigazgató beszélt azon a berni sajtótájékoztatón, melyet száz nappal a rajt előtt tartottak.
Vágólapra másolva!

"Nyugodtan alhatok, mert minden határidőt sikerült tartanunk. Az utolsó száz nap kényelmesen telik majd, három évi kemény felkészülés gyümölcsét hamarosan élvezhetjük, nemsokára útjára indul a labda" - mondta a sportvezető.

A szervezők szerint szinte már csak annyi munka maradt, hogy az idény végén a berni és a salzburgi stadionban lefektessék az új gyepszőnyeget, mivel ezekben a városokban műfüvön játszanak a helyi csapatok.

Kallen arról is beszámolt, hogy a jegyeket már kinyomtatták, de csak május elején küldik ki a tulajdonosoknak, hogy ezzel is nehezítsék a fekete piaci értékesítést.

Az Eb június 7-én kezdődik Bázelben, míg a döntőt 29-én Bécsben játsszák. Svájcból még Bern, Genf és Zürich, míg Ausztriából Innsbruck, Salzburg és Klagenfurt a rendező város.