Vágólapra másolva!
Ugyan még csak az első játékhét ért véget menedzserjátékunkban, ám egyetlen forduló alapján is jó pár tanulságot levonhatunk, amelyek a folytatásban sokat segíthetnek a játékosok számára.
Vágólapra másolva!

Ehhez jön még az a tény, hogy a televíziós közvetítések miatt a találkozó közép-európai idő szerint (ahogy az a BL-ben lenni szokott) 20.45-kor kezdődik, ami azonban helyi idő szerint éjjel háromnegyed 11-et jelent. A meccs biztosan május 22-én fejeződik be, vagyis ez lesz az első BL-döntő, amelyet két nap alatt rendeznek. Arról nem is beszélve, hogy az angol futballisták nincsenek hozzászokva az ilyen késői mérkőzésekhez - nagy kérdés, hogy melyik csapat tud majd jobban akklimatizálódni.

Ha már a két együttesnél tartunk: a Chelsea FC és a Manchester United mindezidáig 151 alkalommal találkozott egymással tétmérkőzésen, és a jelenlegi szezonban mind a két csapat megnyerte a hazai meccsét a másik ellen. A MU szeptemberben Avram Grant bemutatkozó találkozóján 2-0-ra diadalmaskodott, míg a Chelsea áprilisban vágott vissza egy 2-1-es győzelemmel a Stamford Bridge-en.