Neuville pizzázhat, Hiddink bőrgatyába bújik

Vágólapra másolva!
A labdarúgó Európa-bajnokság szombati nyitánya előtt egyre másra érkeznek furcsa hírek a csapatok házatájáról. Az oroszok holland kapitánya, Guus Hiddink bejelentette, ha döntőbe jutnak, bőrnadrágba bújik. Az olaszok isteni sugallatra várnak, Oliver Neuville pedig élete végéig ingyen pizzázhat, ha a németek nyerik az aranyat.
Vágólapra másolva!

Hiddink bőrnadrágot húz a döntőre

Bőrnadrágot húz Guus Hiddink szövetségi kapitány, ha az orosz labdarúgó-válogatott bejut az Európa-bajnokság döntőjébe.

A holland szakvezető akkor ragadtatta magát e meglepő kijelentésre, amikor csapatával megérkezett az Eb-szálláshelyül szolgáló ausztriai Leongangba, és a helyi idegenforgalmi iroda egy méretre készített bőrnadrággal kedveskedett neki.

A D csoportba sorsolt szbornaja első meccsét kedden játssza Spanyolország ellen.

Neuville élete végéig ingyen pizzázhat

Oliver Neuville élete végéig ingyen pizzázhat, ha a német válogatott megnyeri az Európa-bajnokságot. A Nationalelf 35 éves csatárának a lakhelyén, a svájci Asconában működő Cortile pizzéria vezetője ajánlotta fel a nem éppen sportos "örökmenüt".

"Oliver gyakran jár ide a családjával, de német Eb-arany esetén többé nem kell fizetnie" - jelentette ki a főnök, Kurt Ruffli, aki azt is elárulta, hogy Neuville leginkább a klasszikus margarita pizzát szereti.

Misére mennek az olaszok

Egy istentiszteletet is beiktatott a felkészülési programba az olasz labdarúgó-válogatott. Roberto Donadoni szövetségi kapitány és legénysége szombat este, a lakhelyéül szolgáló alsó-ausztriai Baden környékén megy el közösen misére, de hogy melyik templomba, azt titokban tartják.

A szertartást Carmine Rea, a bécsi Szent Benedek plébánia olasz lelkésze celebrálja.

A squadra azurra hétfőn vívja első Eb-mérkőzését Hollandia ellen.