Áll a bál az angol válogatottnál

Vágólapra másolva!
Anglia lassan háborús hangulatban készül az Eb-re. Gary Cahill eltörte az állkapcsát a belgák elleni meccsen, a helyére azonban Rio Ferdinand helyett Martin Kellyt hívta be Roy Hodgson szövetségi kapitány. Ezen aztán Ferdinand alaposan kiakadt, Hodgson helyett viszont egy korábbi Liverpool-védő adott magyarázatot.
Vágólapra másolva!

Prehisztorikus taktikával készülnek az angolok

"Miért?????!!!" - kérdezte vehemensen a Manchester United védője a Twitteren a hír hallatán. Már az is zúgolódást keltett, hogy nem a 81-szeres válogatott középhátvéd került be a keretbe, az meg végképp kiverte a biztosítékot, hogy Cahill sérülése után a Liverpool tapasztalatlanabb védőjére, Martin Kellyre esett a választás.

Ferdinand éppen nyaralásra készül, így képviselője útján reagált Hodgson döntésére: "Lampard, Terry, Barry, Gerrard mind az idősebbek közé tartoznak, mégis mennek az Eb-re. Miben más Rio? Nyugodtan nevezhetjük szégyennek, ha így kezelnek egy játékost, aki ilyen sokszor képviselte a hazáját. Totális tiszteletlenség Hodgson és az FA részéről."

Hodgson helyett egyelőre egy korábbi Liverpool-játékos, Stan Collymore válaszolt Ferdinand kérdésére: "Kelly behívása azért indokolt, mert tud játszani középen és jobbhátvédként is, Ferdinand csak egy poszton. Ezenkívül nem biztos, hogy Ferdinand megfelelő állapotban van, és összeveszett John Terryvel."

A MU-védő öccsére, Antonra Terry rasszista megjegyzéseket tett a Chelsea-QPR meccsen, Terry azonban tagadja a dolgot.

Cahill előtt Frank Lampard és Gareth Barry is kidőlt már az angol válogatottból, Terry is összeszedett egy kisebb sérülést, míg Rooney az első két csoportmeccsen eltiltás miatt nem léphet pályára.