Bendtnert megbüntetheti az UEFA a vetkőzős gólörömért

Vágólapra másolva!
Büntetést helyezett kilátásba az UEFA Nicklas Bendtnernek, aki a portugálok elleni Eb-meccsen szerzett második góljánál egy ír céget hirdetett a vetkőzős gólörömével.
Vágólapra másolva!

Bendtner a 80. percben egy jobboldali beadása után, Pepe helyezkedési hibáját kihasználva fejelt a jobb kapufa segítségével a hálóba, majd örömében felemelte a mezét, és a nadrádja alól kivillant a zöld alsónadrágja, amin a Paddy Power felirat szerepelt.

A Paddy Power egy fogadásokkal foglalkozó ír cég, amely sokakat megbotránkoztatott, mert olyan történesekre is lehet fogadni az oldalon, mint Barack Obama amerikai elnök meggyilkolása, vagy, hogy mikor pusztulnak ki a jegesmedvék.

"Nagyon boldog vagyok Nicklas teljesítménye miatt, pazarul futballozott. Nincs kétségem afelől, hogy azzal, hogy a mi szerencsés alsónadrágunkat viselte, vele volt az írek szerencséje, és ez segített neki abban, hogy két gólt szerezzen" - írta közleményében Ken Robertson, a Paddy Power képviselője, amivel egyértelművé tette, hogy Bendtner nem véletlenül úgy örült a góljának, ahogy.

Márpedig az UEFA szigorúan tiltja, hogy a játékosok bármilyen terméket vagy céget reklámozzanak, úgyhogy nem kizárt, hogy Bendtner is megkapja majd a büntetését.