A németek fapofával átgázoltak az újságírókon, Kuyt szerint nem voltak jobbak

Vágólapra másolva!
Dirk Kuyt, a holland csapat focistája szerint játékban nem volt jobb a német fociválogatott a 2-1-es német győzelemmel véget ért Eb-meccsen. A németek faarccal hagyták ott az újságírókat - jelentette helyszíni tudósítónk.
Vágólapra másolva!

"Mi még mindig hiszünk abban, hogy ez jó csapat, két éve vb-döntőt játszottunk, és nem lettünk rosszabbak azóta" - mondta az [origo]-nak Kuyt. "Nincs probléma az egységességgel, hat éve együtt vagyunk a válogatottban, az akkor új srácok szépen beépültek. Továbbjuthatunk még, de ahhoz a portugálok ellen extra jól kell játszanunk."

Persze kíváncsiak voltunk, mit gondolnak a hollandok arról, hogy a németek kiejthetik őket, ha leikszelnek a dánokkal. Van Bommel diplomatikus választ adott: "A németek több játékosával jóban vagyok azóta is, hogy a Bayern Münchenben játszottam. Nem úgy ismerem őket, hogy ne a győzelem lebegne a szemük előtt."

Van Bommel, Sneijder és Kuyt is úgy érezte, a játékukkal nem volt baj, de Gomez első gólja megnyugtatta és magabiztossá tette a németeket. Aztán hamar jött még egy. "Nem hiszem, hogy magyarázkodnunk kellene, amiért a félidőben kétgólos hátrányban voltunk. Németország volt az ellenfél, és játékban nem volt jobb nálunk" - jegyezte meg Kuyt.

A németekkel nem lehetett bírni, többek közt Schweinsteiger és Gomez is fapofával hagyta ott az újságírókat, Özil legalább vicces volt: lazán átkocogott a termen, így mire megszólították volna, már árkon-bokron túl járt.

Lahm és Hummels egyformán a munkáról beszélt, előbbi azonban a csapat teljesítményét emelte ki, utóbbi viszont azt mondta, megcsinálta a szerencséjét a klubjában mutatott játékával.