Eb-arany helyett kiesés - Bilic csalódott, de megvédte a bírót

Vágólapra másolva!
Mélységesen csalódott a kiesés miatt, mert csapatával aranyéremért utazott az Európa-bajnokságra, nyilatkozta utolsó, horvát szövetségi kapitányként megtartott sajtótájékoztatóján Slaven Bilic. A hétfőn már új csapatánál, a Lokomotiv Moszkvánál munkába álló szakvezető elismerte, a spanyolok szabályos góllal nyertek.
Vágólapra másolva!

"Azért jöttünk az Európa-bajnokságra, hogy aranyérmet nyerjünk. Tényleg azt gondoltam, erre reális esélyünk van, és meg tudjuk csinálni. De már a csoportküzdelmeket elbuktuk, a spanyolok elleni meccs sokáig kísérteni fog bennünket" - idézte Bilicet a Slobodna Dalmacija.

"A tévéstúdióban két kulcsjelenetet is visszanéztem. Amikor Ramos megrúgta Mandzukicot, az egyértelműen büntető volt. De Wolfgang Starknak semmit nem hányok a szemére, mindenkinek joga van tévedni, felejtsenek el mindenféle mesét a tisztességtelen bíróról. A spanyol gól szabályos, nem volt leshelyzet, de igazából ez csak akkor látszott, amikor megállították a felvételt a labdaelrúgás pillanatában" - mondta a horvátoktól elköszönő szakvezető.

Arra a kérdésre, vállalná-e még egyszer a horvát kapitányságot, nemmel válaszolt.

"Sohase mondd, hogy soha. De ez elmúlt hat év rengeteg energiát kivett belőlem, ezért azt mondom, köszönöm, nem kérek belőle többet."