Félreértésből adódott a meghökkentő csere

Vágólapra másolva!
Paulo Bento szólt Naninak, hogy ő következik Bruno Alves helyett, amikor a tizenhatos előtt jöttek rá a portugálok, hogy másnak kellene rúgnia a tizenegyeset.
Vágólapra másolva!

Érdekes jelenet zajlott le a spanyol-portugál tizenegyespárbajon: Bruno Alves cammogott a labda felé, hogy elvégezze a harmadik portugál tizenegyest, de amikor a tizenhatoshoz ért, feltűnt a képernyőn a szaladó Nani, és kiderült, hogy Alves helyett ő rúgja a soros portugál büntetőt.

"Azt hitte, hogy ő következik, de az edző szólt nekem, hogy én jövök" - magyarázta a szokatlan esetet Nani. "Volt egy kis félreértés Nani és Bruno Alves között, aztán később Bruno lőtte a büntetőt... végül ez döntött" - mondta az esetről a portugál szövetségi kapitány, Paulo Bento. Arról is beszélt, hogy C. Ronaldót azért jelölték az ötödik rúgónak, mert azzal számoltak, hogy egyenlő állás esetén ő dönthette volna el a párharcot.

A következő körben aztán Bruno Alves kihagyta a tizenegyesét, és ez döntőnek bizonyult. Az is lehet, hogy ez zavarta meg, de ebben szerepe lehetett az előtte rúgó Sergio Ramos panenkázó tizenegyesének is.

http://www.youtube.com/embed/la84O-ymggE