Utoljára vásárolhat jegyet a foci-Eb-re

foci EB jegy
Vágólapra másolva!
Április 26-án, kedden 12 órakor kezdődik a jegyértékesítés utolsó szakasza a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra.
Vágólapra másolva!

Az UEFA arról tájékoztatta a Magyar Labdarúgó Szövetséget, hogy jövő keddtől ismét lehet jegyeket vásárolni az Európa-bajnokság mérkőzéseire.

Ebben a szakaszban

azonnali vásárlással lehet jegyekhez jutni,

a készlet erejéig. A piacra kerülő belépők várhatóan hamar gazdára találnak, ezért a jegyek iránt érdeklődő szurkolóknak jövő keddig érdemes felkészülniük a vásárlásra, és figyelni az UEFA hivatalos jegyértékesítési felületeit - emlékeztet az MLSZ.hu.

Ezeket az oldalakt érdemes nézni:

Addig is, a szurkolók előregisztrálhatnak az oldalon, így értesítést kaphatnak arról, ha a kiválasztott mérkőzésekre jegyek lesznek elérhetőek. Továbbra is igaz, hogy

egy igénylő nevére maximum négy jegy szólhat,

akik korábban kimerítették ezt a keretet, ebben a szakaszban nem tudnak újabb belépőket vásárolni.

A Ronaldóék elleni meccsre szóló jegy Forrás: Origo

Érdemes felkészülni arra, hogy az értékesítési szakasz kezdetekor jelentős forgalom mellett működhet az UEFA jegyértékesítő portálja, ami lassíthatja az oldal elérését. A szurkolók minden egyes kategóriába vásárolhatnak majd jegyeket, amelyekért ezúttal is MasterCard vagy VISA hitelkártyával tudnak fizetni.

A jegyek igénylőinek minden esetben a mérkőzések helyszínén kell lenniük,

a belépésnél a rendezők ellenőrizhetik a jegytulajdonosok személyazonosságát. A vásárlás után az igénylő személye nem változtatható meg, a megszerzett jegyek nem mondhatóak vissza, nem lehet eladni, továbbadni őket.

Üzérkedés kizárva

Így, aki esetleg azon gondolkodik, hogy befektetési jelleggel vásárolna jegyet, az biztos, hogy nem fog sikerrel járni, hiszen, ha a jegyigénylő nincsen a helyszínen, akkor senki nem mehet be a megvásárolt belépőkkel.