Ronaldo új barátnővel készül az Eb-re

Cristiano Ronaldo, Paula Suárez, foci
Cristiano Ronaldo, Paula Suárez, foci
Vágólapra másolva!
Amíg a portugál labdarúgó-válogatott lassan két hete az Európa-bajnokságra készül, addig a legnagyobb sztár, Cristiano Ronaldo csak hétfőn kapcsolódott be az edzésmunkába. A Real Madriddal Bajnokok Ligáját nyert játékos plusz egy hét szabadságot kapott, amelyet Ibizán barátaival és egy szemrevaló nővel töltött el.
Vágólapra másolva!

Cristiano Ronaldo a kimerítő szezon miatt plusz egy hét szabadságot kapott, a május 28-i Bajnokok Ligája-döntő miatt egyébként sem tudott volna időben csatlakozni a portugál válogatott keretéhez.

A Real Madrid világklasszisa az egy hetet Ibizán töltötte, csak vasárnap érkezett meg az edzőtáborba, és hétfőn edzett először a társakkal.

Paula Suárez, Ronaldo új barátnője Forrás: Instagram/Paula Suárez

Az ibizai nyaraláson azonban nem egyedül múlatta az időt, hanem egy csinos kolumbiai modell, Paula Suárez társaságában, írja a Sports.fr portál.

A portugál válogatott június 8-án Észtország ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését, majd az Eb csoportkörében sorrendben Izland (június 14.), Ausztria (június 18.) és Magyarország (június 22.) lép pályára.