Ronaldo Eb-t akar nyerni a portugálokkal

cristiano ronaldo portugália foci
Portugal's forward Cristiano Ronaldo during the UEFA EURO 2016 FRANCE, Qualifying Group I: Portugal vs Denmark at AXA Stadium in Portugal on October 8, 2015. (Photo by Pedro Lopes / DPI / NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo teljesen egészséges és motiváltan várja a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság rajtját Fernando Santos, a magyarokkal azonos csoportban szereplő portugál válogatott szövetségi kapitánya szerint.
Vágólapra másolva!

A háromszoros aranylabdás támadó - aki május 28-án Bajnokok Ligáját nyert a Real Madriddal - az idény végén izomproblémákkal küszködött, ám a szakvezető szerint ez már a múlté.

- nyilatkozta Santos a csapatkapitányról, aki szerint ezt mindenki láthatja majd szerda este az észtek elleni lisszaboni felkészülési mérkőzésen.

A 31 éves sztár vasárnap csatlakozott a válogatott kerethez, így kihagyta a portugálok múlt csütörtöki találkozóját, amelyen a Wembleyben 1-0-s vereséget szenvedtek az angoloktól. A Real Madrid színeiben

az elmúlt szezonban 48 tétmérkőzésén 51 gólt jegyző támadó

a szövetségi kapitány szerint minden eddiginél jobban szeretne trófeát nyerni válogatottal, amellyel 2004-ben, hazai közönség előtt ezüstérmet szerzett az Eb-n.

Cristiano Ronaldo Forrás: NurPhoto/DPI/NurPhoto/Dpi

"Rendkívül motivált, nagyon meg akarta nyerni a Bajnokok Ligáját, és még ennél is nagyobb elszántsággal készül az Európa-bajnoki cím megnyerésére, ami egy nagy vágya" - hangsúlyozta Santos.

A portugál válogatott az F csoport jövő keddi nyitófordulójában az izlandi együttessel mérkőzik, majd négy nappal később az osztrákokkal találkozik, a csoportkört az Eb-n 44 év szünet után szereplő magyar válogatottal zárja június 22-én.