A magyarok csoportjában van az Eb titkos esélyese

Lars Lagerbäck, foci
Iceland's coach Lars Lagerbaeck addresses journalists prior to a training session at the d'Albigny sports center in Annecy-le-Vieux on June 8, 2016, two days ahead of the start of the Euro 2016 European football championships. ODD ANDERSEN / AFP
Vágólapra másolva!
Bár egy megbeszélés miatt nem látta a Franciaország–Románia-mérkőzést teljes egészében, Lars Lagerbäck, az izlandi válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, változtatnia kell az Európa-bajnokság előtti tippjén.
Vágólapra másolva!

„Azt hiszem, túl korán mondtam, hogy Franciaországnak jó esélye van az aranyra. Hülye dolog, de a meccs után úgy érzem, meg kell változtatnom a véleményem” – idézte a szakembert az Expressen.se portál.

„Nem érzem úgy, hogy az Eb-nek lenne egyértelmű esélyese, Spanyolország, Németország és Franciaország nem olyan meghatározó, mint korábban. Sokkal inkább felhívnám a figyelmet Portugáliára, amely az előző évekhez képest sokkal kiegyensúlyozottabb és szervezettebb. Fernando Santos edző nagy munkát végzett, ennek látszik is az eredménye” – mondta.

Lars Lagerbäck Forrás: AFP/Odd Andersen

Érdekesség, hogy Izland az F csoportban nemcsak a magyarokkal és az osztrákokkal találkozik, de Portugáliával is, a felek kedden egymás ellen kezdik az Eb-t.

De majd meglátjuk, hátha el tudjuk őket kapni” – tette hozzá mosolyogva.