Több százezer buzdítást küldtek a szurkolók a csapatnak

Magyarország - Izland, Euro 2016, foci Eb, UEFA Euro 2016 magyar szurkolók, foci, Erzsébet tér
Magyarország - Izland, Euro 2016, foci Eb, UEFA Euro 2016 magyar szurkolók, foci, Erzsébet tér
Vágólapra másolva!
A magyar futballszurkolók több mint 460 ezer digitális buzdítást küldtek a Telekom "Szurkolói Szív" alkalmazásával a franciaországi Európa-bajnokságon nyolcaddöntőbe jutott magyar válogatottnak, amely szerdán a portugál csapat ellen zárja a csoportkört – írja az MTI.
Vágólapra másolva!

A Telekom szerdai közleménye szerint a magyar válogatott Ausztria elleni múlt keddi 2-0-s győzelme után egyetlen nap alatt mintegy 200 ezer rajongói üzenetet kaptak a magyar labdarúgók. Az alkalmazással továbbra is bárki jelezheti szurkolását: ahogy korábban tették a Bajnokok Ligája-döntős veszprémi kézilabdásoknak, úgy most a válogatott focistáknak vagy a riói versenyekre edző, a vállalat által támogatott Magyar Olimpiai Csapat tagjainak.

A magyar válogatott hatalmas támogatást kap a szurkolóktól Fotó: Hirling Bálint – Origo


A kommüniké szerint az egész nyáron át tartó kampány alatt a sportolóknak kiosztott, szív alakú speciális kitűző rezeg és világít, amikor szívdobbanás érkezik rá, így mindig tudják, milyen sokan és gyakran gondolnak rájuk otthon vagy a világ bármely pontján. A szurkolás gombnyomással vagy a lelátókról ismert karrázó mozdulattal is kifejezhető okostelefon segítségével.

A kontinenstorna teljes ideje alatt két budapesti - Erzsébet tér, Szabadság tér - és kilenc vidéki helyszínen lehet a Telekom jóvoltából óriáskivetítőn követni a mérkőzéseket.