Futballozni sem tudnak, rendes nőjük sincsen

Fjodor Szmolov, Miranda Shelia, foci
Fjodor Szmolov, Miranda Shelia, foci
Vágólapra másolva!
Az orosz labdarúgó-válogatott csúfosan leszerepelt az Európa-bajnokságon, és egyetlen ponttal már a csoportkörben búcsúzott. Az orosz média rettenetesen dühös a játékosokra, és úgy tűnik, a barátnőkre is, Fjodor Szmolov, az FC Krasznodar csatárának menyasszonyát ugyanis internetes fotói miatt támadják.
Vágólapra másolva!

Amíg a csapat szégyenszemre 3-0-s vereséget szenvedett Walestől, addig a csinos modell, Miranda Shelia olyan képeket posztolt, amelyeken az egyik legdrágább párizsi szállodában reggelizik, majd egy tízezer fontba kerülő Hermes Kelly-táskával pózol az Eiffel-toronynál.

A képek dühös hozzászólásokat váltottak ki azoktól, akik úgy gondolják, hogy egy ilyen nő csak abból él, hogy Instagram-híresség legyen, több mint 300 ezer követővel.

Miranda Shelia és Fjodor Szmolov Forrás: Instagram/Miranda Shelia

„Ennyit költeni egy egyszerű táskára. Jobb lett volna, ha azt a pénzt rászoruló gyerekeknek adja” – idézte a Mirror az egyik orosz kommentelőt.

„Az orosz játékosok gyengén játszanak, és ritkán választanak rendes nőt. Semmit sem várhatunk tőlük” – olvasható egy másik hozzászólásban.