Nagy Ádámért befutott az év érdeklődése

EB Foci Magyar válogatott Magyar - Osztrák Nagy Ádám UEFA Euro 2016
Európa Bajnokság 2016. Magyarország - Ausztria UEFA Euro 2016
Vágólapra másolva!
A Benfica és az Olympique Marseille után egy igazi nagyágyú, a Leicteser City is bejelentkezett Nagy Ádámért, a Ferencváros válogatott középpályásáért.
Vágólapra másolva!

A Daily Star úgy értesült, hogy az angol bajnok Leicester City a legnagyobb ászai megtartása mellett friss igazolásokkal is erősítene, és az egyik kiszemeltje Nagy Ádám, a Ferencváros válogatott középpályása.

A klub tulajdonosai 50 millió angol fontot különítettek el a legjobbak megtartására, Jamie Vardy szerződését más sikerült is meghosszabbítaniuk négy évvel, de hasonlót terveznek N'Golo Kante, Rijad Mahrez és Danny Drinkwater esetében is.

Nagy Ádám kiválóan játszik az Eb-n Fotó: Polyák Attila - Origo

Ami biztos, hogy a csapat már szerződtette a Hannover kapusát, Ron-Robert Zielert, illetve a Sporting Gijón középső védőjét, Luis Hernándezt.

Az újabb kiszemelt Nagy Ádám, akiről a Daily Star azt írta, hogy a Liverpool és a Chelsea is figyeli. A 21 éves középpályás iránt korábban a Benfica és az Olympique Marseille is érdeklődött, de a lap szerint a Leicester már tárgyal a Ferencvárossal, hogy hajlandó lenne kivásárolni élő szerződéséből a tehetséget.