Elárulta szörnyű titkát a portugál futballhős

Portugália-Franciaország eb döntő euro 2016 foci eb GÓL 1-0
PARIS, FRANCE - JULY 10: Eder of Portugal scores the opening goal during the UEFA EURO 2016 Final match between Portugal and France at Stade de France on July 10, 2016 in Paris, France. (Photo by Michael Regan/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Mostohaanyja megöléséért 16 évre ítélték Éder édesapját, akinek börtönbüntetése hamarosan letelik, árulta el az Európa-bajnoki döntőben győztes gólt szerző portugál labdarúgó. 
Vágólapra másolva!

„Apám egy brit börtönben van, azzal vádolták, hogy megölte a mostohaanyámat, és 16 évre ítélték" – nyilatkozta Éderzito Antonio Macedo Lopes, azaz Éder a portugál televíziónak.

A labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében győztes gólt szerző bissau-guineai születésű csatár elmondta, attól kezdve tudta rendszeresen látogatni az apját, hogy az Academica csapatánál pénzt keresett.

Éder gólja döntött a franciák elleni Eb-döntőn Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Michael Regan

"Van egy nővérem, aki Wolverhamptonban tanul, egy másik testvérem Angliában élt egy ideig, a bátyám pedig Portugáliában lakik" – tette hozzá a Lille támadója, és elmesélte, hogy ő hosszú időn át egy bentlakásos kollégium lakója volt.