Vágólapra másolva!
Három hónappal tolódott el Dariusz "Tiger" Michalczewski hivatásos ökölvívógálája. Az Universum Box Promotion félnehézsúlyú világbajnokának combsérülése miatt kellett elhalasztani a szeptember 15-re tervezett hamburgi rendezvényt.

Fotó: Barakonyi Szabolcs [origo]
Sokat csúszik a visszatérés

Jelenleg Dariusz Michalczewski a Királyi Horgászklub (Royal Fishing Club) meghívására egy túrán vesz részt, a klub prominens képviselői és újságírók kíséretében. Michalczewski olyan híres személyiségekkel tölti a hét hátralévő részét, mint az egykori wimbledoni teniszbajnok Michael Stich vagy Lipót bajor herceg.

Decemberre még egy komoly összecsapásra van kilátás, legalábbis a WBO elnöke, Francisco Varcarcel szerint. Varcarcel elmondta, amennyiben szombat éjjel Marco Antonio Barrera legyőzi Enrique Sanchezt a remói mérkőzésen, akkor segít összehozni a Barrera-Chacón találkozót, amelyet decemberben Las Vegasban vívnának. Az elnök azt is elmondta, hogy beszélt Riath Hameddel (a Herceg bátyjával és menedzserével), aki megerősítette, még nem sikerült tető alá hozni a Prince Naseem Hamed - Chacón összecsapást, így a tervezett párharcnak elméletileg nincs akadálya.