Vágólapra másolva!
Washington megadta a versenyzői engedélyt Mike Tysonnak, így a bokszoló várhatóan mégis az Egyesült Államokban léphet kötelek közé Lennox Lewis ellen.

A bokszbizottság meg nem nevezett három tagja egyhangú döntéssel adta meg az engedélyt. A mérkőzést eredetileg április 6-án rendezték volna Las Vegasban, de New Yorkban a sajtótájékoztatón Tyson botrányosan viselkedett, ezért több amerikai állam megtagadta a sportolói engedély kiadását. Az összecsapásra június 8-án kerülhet sor az amerikai fővárosban, az MCI Centerben. Washington azok után adott engedélyt, hogy Georgia állam az utolsó pillanatban arra hivatkozva tagadta meg a licenc kiadását, hogy az állam kormányzója, Roy Barnes nem tartotta kívánatosnak Tyson megjelenését, mert minden idők legfiatalabb nehézsúlyú ökölvívó-világbajnokát egész egyszerűen "szexuális ragadozónak" titulálta.

"Szeptember 11-e óta rengeteg dolog megváltozott körülöttünk. Számtalan vendéglátóipai egység bezárt, ez a meccs reményt hozhat a városnak" - nyilatkozta Michael Brown, a sportbizottság helyettes szóvivője. Washington polgármestere, Anthony Williams örömének adott hangot a bizottság döntését követően.

Filmajánlat:

Ilyen a boksz