Vágólapra másolva!
Az amerikai Jimmy Walker a Phoenix állambeli Biltmore-ban hozott létre egy alapítványt, s az ünnepséggel egybekötött aktuson részt vett Muhammad Ali is, aki maga is Parkinson-kórban szenved.

A hollywoodi körítéssel megrendezett eseményen megjelent Arnold Schwarzenegger, Dennis Quad, Bo Derek, Larry King és Evander Holyfield is. Az ünnepség alkalmával Ali díjat vehetett át eddigi jótékonysági tevékenységéért. Az egykori világbajnok nehézsúlyú bokszoló testét ugyan a Parkinson-kór megtámadta, de szellemileg fit volt. Még egy mókás meccset is produkált Schwarzeneggerrel. Az eseményen kiállítást rendeztek az Alihoz korábban kapcsolódó relikviákból, aláírt kesztyűje mellett az a fotó is látható volt, amelyen a győztes Ali a legyőzött Sonny Liston fölött áll a ringben, 1965-ben vívott meccsükön.

Evander Holyfield az eseményen elmondta: amennyiben a tévé talál időpontot júniusban, újra a kötelek közé lép Rahman ellen. A leendő Lewis-Tyson találkozóval kapcsolatban elárulta, hogy utóbbit tartja esélyesnek, annak ellenére, hogy Lewis hosszú karjaival megpróbálja majd őt távol tartani. Arra a kérdésre, hogy ő miért volt sikeres kétszer is Tyson ellen, azt válaszolta: azért, mert hiába jött előre Tyson, ő többször megelőzte.