Vágólapra másolva!
A válását követő egy év kicsapongás után újra egyenesbe jött a közelmúlt német teniszcsillagának magánélete. Boris Becker szívét - korábbi feleségéhez hasonlóan - ezúttal is egy egzotikus szépség hódította meg. Az elmúlt esztendő viharos életű hölgyeit követő gyönyörű, okos és higgadt új szerelem neve: Patrice Farameh.

Miután a bulvársajtó február elején felfedezte a bimbózó kapcsolatot, Patrice természetesen az érdeklődés középpontjába került. Mára a német közvélemény már jól tudja, hogy a 28 éves keleties szépség perzsa szülőktől származó egyedüli gyermek, Dallasban biológiát és filozófiát tanul, négy nyelven beszél, de a németben időnként bizonytalan. Farameh kisasszony meglehetősen sokoldalú: tanulmányai mellett egy internetes cég projektvezetőjeként is dolgozik.

Új kedvese mellett - ha meg akarja tartani - Borisnak le kell higgadnia, hiszen választottja nem "partityúk", nem szereti a mozgalmas társasági életet, sokkal inkább vágyódik egy tökéletes család után, és legszívesebben a kandalló előtt üldögél. Az álomotthonhoz a hírek szerint fedelet már nem kell keresnie Patrice-nak, mivel néhány hete beköltözött párja müncheni villájába. A német lapok beszámolói szerint az új asszony kitűnően érzi magát a Becker család egykori otthonában, annak ellenére, hogy egyelőre számtalan emléket őriz a ház korábbi lakóiról: az éjjeliszekrény fotójáról Boris gyermekei mosolyognak vissza, a hálószoba falán pedig egy, a volt feleség által festett absztrakt festmény függ.

Az új szerelemre, úgy tűnik, az exfeleség Barbara is áldását adta, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a napokban hozzákezdett személyes tárgyai elszállíttatásához. "Egy év vad társasági élet rendben van, de Boris nem az a férfi, aki sokáig egyedül tud lenni" - fűzte hozzá a Becker-csemeték édesanyja.

Az egykori teniszcsillag saját bevallása szerint ő magát is meglepte, hogy válása után ilyen gyorsan szerelmes lett. Boris ugyanakkor azt is elmondta, hogy mindkettőjüknek időre van még szüksége egymás alaposabb megismeréséhez. Annak ellenére, hogy nagyon friss a viszony, a magánéletével kapcsolatban rendszerint szűkszavú Becker meglepően lelkesen nyilatkozott: "Nagyon boldog és szerelmes pár vagyunk. Az egész világot rózsaszínben látom."

Pircs Anikó