Vágólapra másolva!
Nincs még vége a nehézsúlyú boksznak, legalábbis Evander Holyfield szívesen gondoskodna arról, hogy a sztárok ne pihenjenek a babérjaikon. Az amerikai ökölvívó kijelentette, kész megküzdeni Mike Tysonnal és Lennox Lewisszal is, hogy visszavonulása előtt még egyszer a súlycsoport koronázatlan királya legyen.

Az egykori nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok, Evander Holyfield úgy véli, nem lefutottak még a nehézsúly elkövetkező évei. A 39 éves bunyós (aki nem számol a Klicsko fivérekkel) úgy véli, visszavonulása előtt még szeretne világbajnok lenni. Ehhez pedig Mike Tyson és Lennox Lewis testén vezet az út.

"Célom, hogy újra nehézsúlyú világbajnok legyek. Ahhoz, hogy ismét a címért meccselhessek, még sok tennivalóm lesz, ezért november tájékán visszatérek a ringbe" - nyilatkozta Holyfield a Daily Expressnek.

Lewis móresre tanította Tysont/sport/egyeni/boksz/20020609lewis.htmlMike Tyson Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=28927

Ahhoz, hogy kihívhassa Lewist, még előbb meg kell küzdeni Mike Tysonnal, akivel utoljára öt esztendeje, az emlékezetes fülharapásos mérkőzésen öklözött. "Ha Tyson legyőzése az ára annak, hogy Lennox ellen mérkőzhessem, ám legyen!" - véli a világbajnok, aki ezzel vissza is vonulna az aktív versenyzéstől.

Pincési László