Vágólapra másolva!
A Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) illetékesei által elkészített sorsolásához igazodva a debreceni  világbajnokság szervező bizottsága rögzítette az öt versenynap (november 20-24.) pontos menetrendjét.

A versenyzők és a közönség szempontjából az a leglényegesebb tudnivaló, hogy délelőtt nem lesznek versenyek, a nézőtérre csak délutánonként és esténként várják a közönséget. November 20-án a női, 21-én pedig a férfi selejtezők kezdetét egyaránt 14.00 órára tervezik, míg 22-én a középdöntőket 13.00 illetve 18.00 órától bonyolítják le. A vb csúcspontjának számító, az érmek sorsát eldöntő finálékat 23-án és 24-én is 16.00 órától rendezik meg, mégpedig úgy, hogy szombaton és vasárnap is 3-3 férfi, illetve 2-2 női szer küzdelmei szerepelnek a programban.

debrecen.huhttp://www.debrecen.hu/index_hu.php?navigID=200sporthirek

Debrecen november 13-tól készül fel a küldöttségek fogadására, és másnaptól már minden edzőterem látogatható lesz. A kivételt képező magyar válogatott november 4-től edzőtáborozik Debrecenben, és a hazai pálya előnyeit élvezve előbb az új rendezvénycsarnokban, majd a szomszédos Hódos Imre sportcsarnokban készülhet. A vb teljes mezőnye számára a hivatalos pódiumedzéseket a nők számára november 17-én, a férfiak részére pedig 18-án bonyolítják le. A tornászoknak egészen a vb utolsó napjáig, 24-ig edzéslehetőséget kínálnak.

Járatos Ön itt?


Fábik Tibor