Vágólapra másolva!
Jan Ullrich, az országúti kerékpározás egyik jelenlegi legnagyobb alakja szerdán aláírta három évre szóló szerződését, így véglegessé vált, hogy a Team Coastban folytatja a pályafutását.
Armstrong szerint Ullrich rossz lóra tett/sport/egyeni/20030113armstrong.htmlKerékpár & Bodrogi László Clubhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=34087

Az olimpiai bajnok már ezen a héten megkezdi felkészülését új csapatában a spanyolországi Gandíában, igaz, március 23-ig egyetlen viadalon sem állhat rajthoz, mivel doppingvétség miatt a nemzetközi szövetség (UCI) addig eltiltotta. Az 1997-es Tour de France-on győztes, 30 éves német kerekes - aki a híresztelésekkel szemben nem tíz, hanem "csak" ötmillió euróval gazdagodik a kontraktusa lejártáig - azt mondta: nagyon boldog, mert a megállapodásnak köszönhetően idén egy rendkívül erős klubban versenyezhet.

Vele tart Rudy Pevenage, volt együttese, a Telekom belga csapatfőnöke, illetve edzőpartnere, az eddig a német Gerolsteiner színeiben kerekező Tobias Steinhauser.