Vágólapra másolva!
Édesapja szerint három éven belül befejezi profi pályafutását a belga Kim Clijsters.

"Most, hogy a világelső Serena Williams legyőzte őt az ausztrál nyílt teniszbajnokság elődöntőjében, alig pár napot lesz itthon, Antwerpenben" - mondta Leo Clijsters. "Sorra jönnek a versenyek, rengeteget utazik, nincs megállás. Nagyon valószínűnek tartom, hogy legkésőbb három év múlva abbahagyja az aktív játékot."

Teniszhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=31016Clijsters kiütötte Mandulát az AusOpenen/sport/egyeni/tenisz/20030116clijsters.htmlAmi az AusOpenen eddig történt/sport/egyeni/tenisz/20030115amiaz.html

A 19 éves teniszező, akit Serena Williams búcsúztatott a melbourne-i elődöntőben, az elmúlt évben 1,8 millió amerikai dollárt keresett. "Anyagilag teljesen független, a jövőjét már megalapozta. Nincs már olyan nagy szüksége erre az egész cirkuszra" - vélekedett az édesapa. "Még egy-két év, s nyugodtan visszavonulhat."

A belga teniszezőnőt gyengéd kapcsolat fűzi a világelső ausztrál Lleyton Hewitthoz, s az elmúlt esztendő végén majdnem egyszerre arattak látványos nagy sikereket a WTA-vb, illetve a Mesterek Kupája megnyerésével. Már az is szóba került, hogy Clijsters az ötödik kontinensre költözik.