Vágólapra másolva!
Megvédheti címét a világelső Lleyton Hewitt a 2,45 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i férfitenisz-tornán, miután az amerikai Vincent Spadea legyőzésével idén is bejutott a döntőbe. Goran Ivanisevic akár tolószékben is elmegy Wimbledonba.

A Mestersorozat nyitó állomásán az ausztrál klasszis ellenfele még nem ismert, mert a másik találkozó eső miatt félbeszakadt.

ATP-torna, Indian Wells (2,45 millió dollár, kemény pálya), elődöntő:
Hewitt (ausztrál, 1.) - Spadea (amerikai) 7:6, 6:1
Kuerten (brazil) - Schüttler (német, 15.) 6:2, 0:1-nél félbeszakadt

Ivanisevicnek most a térde sérült meg/sport/egyeni/tenisz/20030225ivanisevic.htmlTeniszhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=31016

Könnyen elképzelhető, hogy Goran Ivanisevic befejezi pályafutását a június 23-án kezdődő angol nemzetközi teniszbajnokság után. A 32 éves horvát játékos régóta váll- és térdsérülésekkel küszködik, s egyre kisebb a remény a teljes felépülésre. Tavaly májusban megműtötték bal karját, de januári visszatérése óta sem képes tudásához méltóan teniszezni.

"Ha az a sorsom, hogy idén vissza kell vonulnom, csakis Wimbledon lehet az utolsó versenyem! Amennyiben másképpen nem megy, akkor tolószékben ülve jutok el a tornára" - mondta a nem hivatalos füvespályás világbajnokság tavalyelőtti győztese a Jutarnji List című horvát napilapnak.