Vágólapra másolva!
Veszélybe kerültek Mike Tyson júniusi tervei, miután a nehézsúlyú bunyósnak a tervezett bokszgálán való fellépését meghiúsította James E. McGreevey, New Jersey kormányzója. Tyson ugyanis korábbi botrányai miatt nem kapta meg a szükséges licencet, így nem léphet szorítóba a Lennox Lewis nevével is fémjelzett eseményen.

Nem léphet ringbe New Jerseyben Mike Tyson, korábbi profi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok, miután James E. McGreevey kormányzó nem adta meg a versenyzéshez szükséges engedélyt.

Tyson kiütötte Etienne-t/sport/egyeni/boksz/20030223tyson.htmlLewist nem érdekli Klicsko/boxutca/20030408lewist.htmlMike (Iron) Tyson a világ egyik legjobb bokszolójahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=52695

A The Star-Ledger of Newark című napilap információi szerint a kormányzó Tyson eddigi botrányai miatt nem járult hozzá a licenchez, ami azt jelenti, tökéletesen nem jön össze a június 21-ére tervezett gála, amelyen Lennox Lewis mellett Tyson lett volna a másik kulcsszereplő.

"Nagyon fontos eseménye lett volna ez a gála New Jerseynek, főleg gazdasági szempontból. Úgy gondolom, minimum egymillió dolláros haszonnal kecsegtet az esemény, nem beszélve a szállodák telítettségéről és az ezekkel járó plusz bevételekről" - mondta Gary Shaw, Tyson és Lewis képviselője.

Tyson utoljára 1990-ben bunyózott New Jerseyben, de 1998 óta hiába lobbizik, nem kapja meg az engedélyt.