Vágólapra másolva!
Bár a Boksz Világtanács (WBO) ülésén a visszavágó megrendezését ajánlotta a testület Nagy János és Julio Pablo Chacón menedzsmentjének, egyáltalán nem biztos, hogy a két ökölvívó újra összeméri erejét. 

"Szeretném megerősíteni, hogy a WBO nem rendelt el kötelező visszavágót" - mondta Rácz Félix, a nevével fémjelzett Félix Promotion tulajdonosa a klub hivatalos honlapján. "A határozat úgy szól, hogy Jani következő - februári - mérkőzése után amennyiben mindkét menedzsment érdekelt egy visszavágóban, úgy a szervezet támogatni fogja azt, de nem kötelez bennünket minderre."

A WBO pénteki tárgyalásán megegyezett egymással Nagy és Chacón képviselője, így az argentinok nem óvják meg az október 25-én Szolnokon rendezett nagypehelysúlyú profi ökölvívó címmérkőzést, viszont az összecsapást nem is veszik teljes mértékben figyelembe a világranglista-helyezésnél.

Nagy János a 10. menetben egy mélyütéssel a padlóra küldte ellenfelét, a német mérkőzésvezető a WBO-szabályok értelmében öt percet adott az argentinnak, hogy folytassa a küzdelmet. Chacon ezt nem tette meg, így Axel Zielke kihirdette Nagy technikai KO-győzelmét, aki ezzel megvédte kisvilágbajnoki címét.

A megállapodás értelmében Chacón marad a harmadik a WBO világranglistáján. A szabályok szerint a két bokszoló helyet cserélt volna a Csonttörőnek nevezett magyar sikerével, aki viszont így várhatólag az 6-10. helyre léphet előre. A ranglistahelyezésnek azért van jelentősége, mert ennek alapján kerülhet egy ökölvívó a kihívók sorába.