Vágólapra másolva!
Spartacus Plusz néven a Bp. Spartacus SC kebelében, de önálló gazdasági egységként tevékenykedő úszószakosztály kezdi meg hamarosan a működését.

Ez annak az egyeztetésnek a nyomán valósulhat meg, amely kedden zajlott le Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) és Pazár Sándor, a Bp. Spartacus SC elnöke között, s amelyen részt vett Ruza József, a MÚSZ főtitkára, Kiss László szövetségi kapitány és Turi György, a válogatott és a Bp. Spartacus úszószakosztályának vezetőedzője.

Az egyeztetés eredményét összegző kommüniké szerint mindkét fél rövid határidőn belül elősegíti, hogy a Bp. Spartacus SC Spartacus Plusz néven önálló gazdasági egységként tevékenykedő úszószakosztályt működtessen. Pazár Sándor vállalta, hogy a közös szándékot a Bp. Spartacus december 1-jén esedékes elnökségi ülésén jóváhagyásra előterjeszti. A Magyar Úszó Szövetség a mögötte felsorakozó támogatói csapat jóvoltából elősegíti, hogy a Spartacus Plusz úszószakosztály gazdasági helyzete hosszú távon stabilizálódjon.

A szövetségi elnök és a klubelnök közös szándéka, hogy 2005. január 1-től az egyesület úszói Spartacus Plusz név alatt szerepeljenek. Turi György vezetőedző megnyugvással fogadta a szakosztály ily módon történő önállósulását.