Vágólapra másolva!
Április 19-én kezdődik az Egyesült Államokban a Georgia kerékpáros-körverseny, melyen Lance Armstrong, a Tour de France hatszoros győztese is rajthoz áll csapata, a Discovery Channel színeiben. Nos, Armstrong szerdán közölte: érdemes eljönniük az újságíróknak a rajtot megelőző, április 18-i sajtóértekezletre, mert ezen szenzációs bejelentést fog tenni.

A világsajtóban olyan találgatások jelentek meg, miszerint a "szenzációs bejelentés" nem más, mint hogy a texasi kerekes az idény végén visszavonul.

"Ha az önök helyében lennék, feltétlenül eljönnék a Dodge Tour de Georgia április 18-i nyitó sajtóértekezletére, Augustába. Beszédem van a sajtóval, valami nagyon fontosat szeretnék bejelenteni" - közölte Armstrong, aki azt is sejteni engedte, hogy sportpályafutása folytatásával, esetleg befejezésével kapcsolatos ez a bizonyos bejelentés.

"Jelenleg csak egyvalamiben vagyok teljesen biztos: hogy ott leszek július 2-án a Tour rajtjánál. Hacsak nem jön közbe egy baleset. Viszont az is lehet, hogy ez lesz az utolsó Tourom."

Ch. Gáll András