Vágólapra másolva!
A Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöksége a pekingi olimpiáig megerősítette megbízatásában a férfiválogatott edzőjét, Harczi Zsoltot, Téglás Péterrel pedig 2005. augusztus elsejétől szerződést kötött a női válogatott irányítására, szintén az olimpiai ciklus végéig.

A 38 éves egykori olimpikon, ötszörös egyéni bajnok Harczi Zsolt még ma is aktív játékos, osztrák klubban szerepel. A férfi válogatott élére 2004 augusztusában került, s a szövetség szerint azóta egyértelműen az előrelépés jelei mutatkoznak a fiatalok teljesítményében, amit igazol, hogy a tavaszi Európa-bajnokságon a csapat veretlenül nyerte meg a kategóriáját és jutott fel az Eb-selejtező legmagasabb osztályába.

Téglás Péter a júliusi prágai utánpótlás-Eb után veszi át a felnőtt keretet. A 31 éves szakember 1997 óta folyamatosan az ifjúsági és a serdülő válogatott edzője, ebben a minőségében négy Európa-bajnoki cím részese, tanítványai közül Póta Georgina a legismertebb. Téglás már évek óta felnőtt Eb-k és vébék állandó résztvevője volt csapatvezetőként, segítő edzőként.

Ismét a BVSC a pingpongbajnoksportegyeni20050608ismet1.htmlEgyenlített a Statisztika a pingpong-döntőbensportegyeni20050604egyenlitett.html