Vágólapra másolva!
Kovács Ágnes folytatja úszópályafutását, ebben segíti őt az egyik sportruházati cég is a szerdán aláírt szponzorációs megállapodás értelmében. A mellúszás olimpiai, világ- és Európa-bajnok klasszisa a szerződés lejártáig, tehát 2006. december 31-ig mindenképpen versenyszerűen úszik tovább, ami annyit jelent, hogy ha semmi váratlan nem szól közbe, az ez év végi trieszti rövid pályás Eb-n és a jövő nyári, budapesti "normálmedencés" Európa-bajnokságon is rajtkőre lép.

Kovács Ágnes szerdai sajtótájékoztatóján visszaidézte az elmúlt hónapokat, benne a májusi hazaköltözését, külön kitérve rá, hogy mekkora élményként élte meg a diplomaátvételt az Egyesült Államokban: Phoenixben, az Arizona állami egyetemen sikerrel végzett marketing-kommunikáció szakon. De ma még az úszásról szól az élete, szeretett volna indulni a júliusi montreali világbajnokságon is, ám közbejött autóbalesete, a sérülés, ami meghiúsította a részvételt számára.

Szeptembertől viszont újból nekivág a felkészülésnek, s bár tudja, mélypontról indul, olyan szintre akar eljutni, hogy eddigi pályafutásához méltóan szerepelhessen a következő időszak világversenyein.

Forrás: [origo]

Három nap híján egy éve készült a fenti kép

A kérdésre, hogy mit hozhat a jövő, úgy válaszolt: diplomája hasznosításával még nem kíván foglalkozni, bár a marketing már most sem idegen terület számára, egyelőre azonban a versenyzésre összpontosít. "Lehet, hogy egy, de az is lehet, hogy még három évig fogok úszni, ezt ma még nem tudom, majd elválik" - hagyta nyitva a kérdést Kovács Ágnes.