Vágólapra másolva!
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszóklasszis Kovács Ágnes saját honlapot indított, amely keddtől érhető el. 

A Kőbánya SC versenyzője elmondta, hogy az oldalon magyarul és angolul is szerepelnek a vele kapcsolatos hírek, eredmények, információk, de fotók is fellelhetők, és e-mailezni is lehet vele.

A világhálós nyitány napján amúgy külföldre szólította a kötelesség, pontosabban egy meghívás Kovács Ágnest, akit estére Olaszországba várnak. A Milánó melletti Travagliatóban zajló rövidpályás viadalon indul, méghozzá szerdán, s egyetlen nap alatt három számban is próbára teszi pillanatnyi felkészültségét: 50 és 100 m mellen, továbbá 200 m vegyesen.

A formája a december 8. és 11. között, 25 méteres medencében rendezendő trieszti Európa-bajnokság előtt több mint ígéretesnek tűnik, az elmúlt hétvégi, hódmezővásárhelyi rövidpályás országos bajnokságon nyújtott teljesítménye Kiss László szövetségi kapitány tetszését is elnyerte.

"Ami azt illeti, magam is meglepődtem, mert a vártnál is jobban sikerült a szereplésem az ob-n" - mondta a kedd reggeli edzést követően, közvetlenül az itáliai repülőút előtt az olimpiai bajnoknő, aki az Eb előtt bő három héttel egyfajta tesztnek tekinti olaszországi fellépését.