Vágólapra másolva!
Ahhoz képest, hogy tavaly már majdnem az esküvő időpontját is kijelölték, váratlanul bejelentette szakítását Sheryl Crow és Lance Armstrong. A 34 éves, hétszeres Tour de France-győztesként tavaly visszavonult kerekeslegenda - akinek volt feleségétől három gyermeke született - tavaly novemberben jegyezte el a nála 9 évvel idősebb, első házasságára készülő rocksztárt.

2003 őszén derült ki először a közvélemény számára, az akkor ötszörös Tour de France-győztes amerikai kerékpáros Lance Armstrong és Sandra Bullock állítólagos románca a múlté. A New York Post című amerikai bulvárlap ugyanis kiderítette, Sheryl Crow, a gitáros rocksztár csábította el a kerékpáros fejét, s szívét, amikor egy Las Vegas-i jótékonysági összejövetelen találkozott vele.

A pletykákból hamarosan valóság lett, a sztárpáros időről időre feltűnt egymás oldalán, sőt utóbbi két Tour-sikeréért már a helyszínen, a párizsi befutón szorított a csinos énekesnő.

Armstrong semmit sem bízott a véletlenre, elvált feleségétől (hivatalosan is csak ezt követően jelent meg Crow-val), augusztusban egy Sun Valley-i kiránduláson megkérte szerelme kezét, majd a pár szeptember elején megtartotta az eljegyzést is. Az esküvőt 2006 tavaszára tervezte a pár, ám a kaliforniai nászra már nem erülhet sor.

"Hosszas mérlegelés után hoztuk meg ezt a szomorú döntést. Kérünk mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a magánéletünket ebben a nehéz időszakban" - áll a pár közleményében.

A tavalyi Tourt a helyszínen végigszurkoló Crow legutóbbi, Wildflower (Vadvirág) című lemezét saját bevallása szerint Armstrong inspirálta.

(MTI) / [origo]