Vágólapra másolva!
Ezüstérmet szerzett az UTE-Selectrade együttese a nőikard bajnokcsapatok számára rendezett orléans-i viadalon.

A Nagy Orsolya, Sznopek Gabriella, Minda Szilvia, Kovács Laura összeállítású együttes az elődöntőben 45-43-ra verte a Racing Paris kvartettjét, majd a fináléban 45-31-re kikapott a CSZKA Moszkva alakulatától, melynek összeállítása gyakorlatilag megegyezett az orosz válogatottéval.

Szép magyar sikerrel zárult a franciaországi Saint-Maurban rendezett női párbajtőr Világkupa-verseny: aranyérmet szerzett a Tóth Hajnalka, Hormay Adrien, Szász Emese, Révész Julianna összeállítású csapat. A magyar együttes a döntőben a francia válogatottal találkozott, ugyanúgy, mint ősszel, a lipcsei világbajnokságon, ezúttal azonban végig harcban volt a végső sikerért, sőt, a kiélezett csatát egy tussal, 45-44-re meg is nyerte.

Egy fordulóval hamarabb a kínaiakat is hasonlóan kiélezett küzdelemben verték a magyarok, 45-42-re. A bronzéremért rendezett összecsapáson az ázsiaiak megverték az oroszokat. A magyarok győzelme már csak azért is különösen értékes, mert - a hazai szövetség tájékoztatása szerint - a világ élmezőnyéből senki sem hiányzott a viadalról, ráadásul a péntek-szombati egyéni versengés korántsem sikerült jól, az érmekért a nyolcfős küldöttség egyetlen tagja sem volt versenyben.