Vágólapra másolva!
A 66 kg-os Ungvári Miklós és a 48 kg-os Perge Ilona arany, míg 57 kg-ban Baczkó Bernadett bronzérmet nyert a cselgáncs Világkupa moszkvai, kiemelt kategóriás versenyén.

Az Európa-bajnok és tavaly vb-harmadik Ungvári - aki a májusi Eb felvezetéseként csak a szuper-A besorolású viadalokon indul - a döntőben az örmény Nazarjant verte hosszabbításban, miután egy akciójáért aranypontot érő kokát kapott

A kecskeméti Perge a legkisebbek fináléjában a kazah Nurgazinánál bizonyult jobbnak két vazarival. A februári Hungária-kupát megnyerő, KSI-s Baczkó a harmadik helyért vívott csatában az orosz Alekszandrován kerekedett felül ipponnal.

A szombaton még tatamira lépett Burján László (60), Neu Gábor (66), a világ- és Európa-bajnok Braun Ákos (73), valamint Csernoviczki Éva (48) és Bejczi Zsuzsa (63) egyaránt helyezetlenül zárt.

A vasárnapi küzdelmekben ifj. Nagysolymosi Sándor, Bere Tamás (81), Rajcsányi Gergő, Farkas Bálint (90), Hadfi Dániel (100), Bor Barna, Csizmadia Zoltán (+100) és Mészáros Anett (70) képviseli a magyar színeket.