Vágólapra másolva!
Nincs megállás legjobb kajakosaink számára. A közelgő Európa-bajnokságra, valamint a szegedi világbajnokságra készülő magyar válogatott tagjai a hétvégi országos bajnokság után csupán két napot töltöttek evezők nélkül, és már folytatják a felkészülést a két nagy eseményre.

Paksy Tímeának remekül sikerült a hétvégi ob, hiszen többszörös Európa, - és világbajnokunk négyszer állhatott a dobogó legfelső fokára. A K-1 200, a K-4 200, a K-4 500 és a K-4 1000 méteren megszerzett aranyérmek azt mutatják, hogy a kiváló sportoló remek formában van.

Forrás: [origo]

Igaz, hogy a kajakozó kissé elfáradt a munkában, de élvezi az edzőtáborokat, és alig várja a nemzetközi megmérettetéseket. Rövid pihenő után a csapat Szegedről Szolnokra tette át székhelyét, és ott folytatja a felkészülést.

"Elégedett vagyok a mostani teljesítményemmel, és remélem, hogy a befektetett energiának az eb-n és a vb-n már kézzel fogható eredményei lesznek" - mondta el Paksy Tímea.

A sportoló számára az egyéni és a csapatgyőzelmek egyaránt fontosak, és örül, hogy egy szép jövő előtt álló négyes tagja lehet. "Rohamosan közeleg a két bajnokság dátuma, és mi mindegyiken szeretnénk meghallgatni a magyar himnuszt" - hangsúlyozta a kajakozó.