Vágólapra másolva!
A Felix-Promotion közleménye szerint Nagy "Csonttörő" János és menedzsere, Rácz Félix pénteken délután "építő jellegű" beszélgetést folytatott, amelynek keretében tisztázták az anyagi jellegű félreértéseket. Meglehet, a WBO profi bokszszervezet korábbi világbajnoki kihívója mégsem távozik az istállótól.

Amint szerdán nyilvánosságra került, a WBO nagypehelysúlyú világbajnoki címéért is harcba szállt, de május 20-án, Los Angelesben az argentin Jorge Rodrigo Barriostól már az első menet 49. másodpercében kiütéses vereséget szenvedett Nagy János anyagi okok miatt bejelentette távozási szándékát a Felix-Promotion csapatától.

A bokszoló megítélése szerint nem kapta meg hiánytalanul a világbajnoki címmérkőzésért járó fellépti díját. Rácz Félix ugyanakkor ezt határozottan cáfolta, elmondása szerint a mérkőzést szervező Golden Boy Promotions vonta le a járulékokat Nagy meccspénzéből.

Péntek délben a Felix-Promotion irodájában Rácz Félix és Nagy János találkozóján a menedzser bemutatta azokat a dokumentumok, amelyek szerinte az ő állítását bizonyítják. Az összejövetel megegyezéssel zárult, olyannyira, hogy eldőlt, Csonttörő ringbe lép az istálló és a TV2 Ring októberi gáláján. Mi több, a felek utána újra tárgyalóasztalhoz ülnek, hogy megvitassák, a Felix-Promotion és az ökölvívó között januárban lejáró kontraktust milyen formában hosszabbítsák meg.