Vágólapra másolva!
Istállót válthat Kovács Attila, az IBO nagyváltósúlyú világbajnoka. A "Vipera" néven is emlegetett profi bokszoló menedzsere tájékoztatása szerint a több nagy nevet is felvonultató, német Arena Box-Promotionhoz tart.

Kovács (21 győzelem, 1 vereség) az elmúlt két mérkőzését az ősszel alakult Pro-Box Promotion istálló színeiben vívta, de úgy néz ki, hogy a 33 éves ökölvívó továbbáll.

A nyilatkozatok szerint a lehetséges végállomás a hamburgi bázisú Arena Box-Promotion lehet, a korábbi bokszoló, majd bokszmenedzser Ahmet Öner vállalkozása, melynek színeiben olyan klasszisok bokszolnak, mint Juan Carlos Gomez, Sinan Samil Sam, Herbie Hide és Odlainer Solis.

A lehetséges istállóváltásról Karakó István, Kovács Attila ügyeit intéző menedzser nyilatkozott a monokli.com portálnak. "Igaz a hír, valóban tárgyaltunk, de érdemi előrelépés még nem történt. Reméljük, továbbra is jó irányba haladnak majd a dolgok, de nem csak az Arena van képben, más német promóciókkal is elképzelhető a megállapodás. Az Arenának még nincs világbajnoka, többek között talán ezért is lehet Attila érdekes számukra."

Kovács Attila pályafutása során többek között megverte Mamadou Thiamot és Robert Fraziert, továbbá a Kótai Mihályt kétszer is legyőző Steve Conwayt is felülmúlta.