Vágólapra másolva!
Követve szexi elődjei példáját az amerikaiak kétszeres olimpiai bajnok úszónője, Amanda Beard is beadta derekát, s az egyik férfimagazinban felfedte bájait ország-világ előtt.

"Úgy éreztem, ez óriási lehetőség, s beleugrotta. Az az érzés, amikor megláttam magam az újság címlapján, fantasztikus volt" - nyilatkozta Amanda Beard, aki a Playboy Egyesült Államokban megjelenő júliusi számának szenzációja.

"Egy cseppet sem zavart a meztelenkedés. Tizenhárom éves korom óta ismer a média, mindig is megírták rólam a véleményüket az újságírók, miért lenne ez másképp most?" - válaszolta arra a kérdésre, nem fel-e attól, hogy most csak emiatt lesz az érdeklődés középpontjában.

"Sok nőismerősöm mondta azt, hogy bámulatosan nézek ki. És ők nem a szexszimbólumot látják bennem, hanem egy egészséges, szép testet."


Amanda Beard nyolcszor nyert bajnoki címt hazájában, 1996-ban, 14 évesen debütált az olimpián, s Atlantában a 100 és 200 mell ezüstérméhez a 4x100-as vegyes váltóban szerzett aranyat. 2000-ben, Sydneyben csak bronzra futotta erejéből 200 mellen, majd három éve Athénban ugyanezen a távon olimpia bajnok lett, váltóban és 200 méter vegyesen be kellett érni az ezüsttel.

Forrás: anapaulaoliveira.com.br

Brazíliában egyébként nagy felháborodást váltott ki, hogy Beard példáján felbuzdulva Ana Paula Oliveira is megmutatta fedetlen testét a Playbox helyi kiadványában. A labdarúgóbíróként és asszisztensként dolgozó 29 éves hölgy édesanyja bátorítására fogadta el a lap 250 ezer dolláros ajánlatát.