Vágólapra másolva!
Dán lapértesülés szerint románc szövődött Rafael Nadal és Caroline Wozniacki között. Az Ekstra Bledet című koppenhágai napilap szerint a 22 éves spanyol teniszcsillag és a nála négy esztendővel fiatalabb lengyel származású, de már Dániában született teniszező "gyanúsan" sok időt tölt együtt.

A dán napilap szerint Caroline Wozniacki és Rafael Nadal már néhányszor randiztak egymással, kapcsolatuk közel kétéves múltra tekinthet vissza.

"Nem randizunk, de időről időre azért látjuk egymást" - fogalmazott titokzatosan Wozniacki, aki júliusban tölti be 18. életévét. A csinos teniszező szerint Nadal "egy édes ember, akivel nagyon jó beszélgetni, de semmi több, csupán egy barát a teniszvilágból."

A fiatal teniszcsillag, akit korosztálya egyik legnagyobb tehetségének tartanak egyébként a dán magazinok érdeklődését is felteltette, az M!, illetve az FHM már felkérte modellnek.

"Ha én lennék a tanácsadója, azt mondanám neki, inkább a teniszre koncentráljon, s ne szexszimbólumként hódítson, mint Anna Kurnyikova" - nyilatkozta kommunikációs segítője, Henrik Byager.