Vágólapra másolva!
Jól időzítettek az egyik népszerű férfimagazin angliai kiadásának szerkesztői - a július elsején standokra kerülő kiadásuk címlaplánya Ana Ivanovic lesz, aki, miután megnyerte a Roland Garros női versenyét, hétfőn élre állt a világranglistán. A kiadványban nyolc oldalon csodálható a 20 éves szerb teniszezőnő, egy fotó már napok óta terjeng az interneten, a hírek szerint azonban az alábbinál jóval merészebb képek is lesznek a magazinban.

Mi már akkor - bő két éve - Marija Sarapovához hasonlítottuk a mára a világ közvetlen élmezőnyébe berobbant Ana Ivanovicot, amikor még épphogy csak top 20-ban volt a világranglistán - sokak szerint tenisztudásával és szépségével egyaránt lepipálja az orosz sztárt.

2008. januárjában bemutatómeccset vívott a legjobb magyarral, Szávay Ágnessel, akkor a kameránk előtt is megszólalt.

Olvasónk tavaly szavazhattak a legszebb sportolónőre, Ivanovic dobogós lett a virtuális szépségversenyen.

Forrás: anaivanovic.com

Egy fotó a férfimagazinban (FHM) megjelenő sokból

Zárásképp egy "mozgóképsorozat" Anáról:

http://www.youtube.com/v/iWbKF2K9TaE&hl=en


Mivel javában zajlik a foci-Eb, igazságtalan lenne, ha a labdarúgókról nem emlékeznénk meg. Ha a hölgyeket kérdezzük (12 ezernek fel is tették a kérdést), szerintük nincs párja Cristiano Ronaldónak - s nem a focitudást, hanem a sármot illetően. Bár lehet, sikeres futballistaként, illetve (ha Ivanovicra visszatérünk) teniszezőnőként könnyebb a hódítás.