Vágólapra másolva!
A WBC (Bokszvilágtanács) nehézsúlyú trónját őrző Vitalij Klicsko ingyenjegyeket felajánlva száz amerikai tűzoltót hívott meg következő címvédő meccsére, amelyet szeptember 26-án vív Los Angelesben.

A kaliforniai nagyvárosban élő ukrán óriás az amerikai Chris Arreolával csap össze a vb-övért, s az ajándékbelépőkkel kívánja leróni tiszteletét a Los Angeles-i tűzoltók iránt, akik jelenleg is elszánt küzdelmet folytatnak annak a hatalmas erdőtűznek a megfékezéséért, amely a várostól északra tombol.

A mentési munkákban összesen több mint 4100 tűzoltó vesz részt az úgynevezett San Gabriel Vadon Térségének közelében, az Angelesi Nemzeti Erdőben. Augusztus 26-i keletkezése óta a tűzvész több mint hatvan házat emésztett fel, két tűzoltó halálát okozta, és otthona elhagyására kényszerített több ezer embert.

Az idősebbik Klicsko fivér, aki feleségével és gyermekeivel egy hegyoldalban, a tűzvésztől azonban nem veszélyeztetett városrészen lakik, bő három hét múlva a Staples Centerben mérkőzik meg Arreolával. Az ukránnak ez lesz a harmadik nagy meccse Los Angelesben.