Vágólapra másolva!
Büszke a saját maga tervezte ruhára Venus Williams, aki az ausztrál nyílt teniszbajnokságon kihívó sárga ruháját testszínű fehérneművel egészítette ki, így tiltakozva a szigorú WTA-szabályok ellen.

Az Australian Openen lejátszott első két mérkőzésén Venus Williams minden megmozdulását taps és fütty kísérte, a testszínű kiegészítő távolról ugyanis nem látszott, így úgy tűnt, az amerikai teniszező bugyi nélkül lépett pályára.

"Nagyon büszke vagyok a ruhámra, ez minden idők egyik legjobb tervezése" - büszkélkedett Venus, aki saját maga kreálta ruhakölteményét.

Forrás: AFP

A citromsárga ruha alatti testszínű kiegészítő ugyan kihívó (nemcsak a bugyi vonalánál, de a dekoltázsnál is merész), ám nem ellenkezik a torna merev szabályaival, amelyeket tiltakozásképpen Venus ezzel a trükkel került ki. "Azért viselek testszínű alsóneműt, mert ez adja meg a ruhám vágásainak a teljes hatást" - tette hozzá.


Az amerikai csillag egyébként a közelmúltban mutatta be saját kollekcióját, amely az EleVen nevet kapta, de ismertté szeretné tenni lakberendezési cégét, a VStarr-t is.