Vágólapra másolva!
Floyd Mayweather május 1-én Shane Mosleyval csap össze az év egyik legjobban várt bokszmeccsén Las Vegasban. A váltósúly ászai a meccs sajtótájékoztatóján már kakaskodtak kicsit, Mayweather pedig ezúttal verbiális hadviselést folytat.

Javában zajlik a május 1-én rendezendő Floyd Mayweather vs Shane Mosley szupermeccset megelőző médiakampány. Az amúgy is hatalmas érdeklődést természetesen a bokszolók igyekeznek tovább fokozni a maguk módján, ezért egymást túllicitálva tesznek hangzatos kijelentéseket.

Ezúttal Mayweatheren volt a sor, aki kijelentette: "Megemelem a kalapomat Sugar Ray Robinson, Muhammad Ali vagy Sugar Ray Leonard előtt, mindannyian legendás bajnokok. Én azonban egész életemben a legjobbat adtam ennek a sportnak és szerintem megérdemlem, hogy a valaha élt legnagyobb bokszolóként tekintsenek rám."

"Én már bizonyítottam önmagamnak. Akármit mondanak a férfiak vagy a nők, az mind hazugság lehet, de az én eredménysorom, az ott lévő számok nem hazudnak" - mondta Floyd egy újságírói kérdésre az egyik sajtókonferencián.

www.profiboksz.hu