Vágólapra másolva!
"Akár az anyjuk házának kertjében is verekedhetnek" - mondta a Vlagyimir és Vitalij Klicsko egymás közti bokszmeccsét szorgalmazó David Haye. A WBA-bajnok szerint ez a legrövidebb út egy Haye-Klicsko összecsapáshoz. Vlagyimir Klicsko videón üzent a britnek, a küldemény érdemi része: "Mire vársz még?"

A fiatalabbik Klicsko fivér, Vlagyimir nemrég közvetlen videoüzenet formájában hívta ki a nagyszájú WBA-bajnok David Haye-t.

Ez az a mérkőzés, amit a világon minden bokszrajongó látni szeretne, azonban a brit bunyós különös feltételeket szeretne szabni a testvérpárnak: "Nem érdekel, hogy ezek ketten egy szorítóban csapnak össze, vagy az anyjuk házának kertjében, de az biztos, hogy ezt kellene tenniük."

"Egyfolytában arról papolnak, hogy velem akarnak bokszolni, de ha komolyan úgy gondolják, hogy címeket akarnak egyesíteni, akkor ennek van egy gyorsabb módja: bokszoljanak egymás ellen, aztán a győztes összecsaphat velem. Ha pedig elzárkóznak attól, hogy a saját családtagjukat összeverjék, akkor valamelyikőjük ajándékozza oda a másiknak a világbajnoki címét, mielőtt ringbe lépne ellenem" - vázolta álláspontját Haye.

Vlagyimir Klicsko szintén üzent, méghozzá szintén videón: "Ezt az üzenetet a sportág rajongóinak, illetve egyenesen David Haye-nek küldöm. David, már két alkalommal is kihúztad magad a Klicsko fivérek elleni mérkőzésből, most eljött az ideje, hogy sort kerítsünk rá. A világ összes bokszrajongójának nevében hivatalosan is kihívlak téged egy összecsapásra. Nem futhatsz örökké előlem, bele kell menned ebbe a mérkőzésbe, hogy elismerést vívjál ki magadnak. Én készen állok! Te mire vársz még?"

www.profiboksz.hu