Vágólapra másolva!
Joó Abigél a cselgáncs-Eb szombat délutáni döntőinek egyik magyar érdekeltje lesz. A sporolónő kora délután a lelátón, baráti társaságban pihengetett, és nyilatkozott az [origo]-nak.

"Fél tízkor jöttem ki a csarnokba, és akkor még csak azt tudtam, hogy a tizenkettedik meccs az enyém. Azzal nem is akartam foglalkozni, hogy milyen ágon vagyok, kikkel kerülhetek össze, ezt soha nem nézem meg."

"Bemelegítettem az edzőmmel, Pánczél Gáborral, és szó szerint verekedtünk, mert engem elég nehéz feltüzelni. Szóval az edzőm jól megrugdosott, de persze ebben a küzdelemben én se kíméltem őt. Az első meccsen az osztrák lánynak örültem, mert ő azért nem számított nehéz ellenfélnek. Az ukrán már az volt, de az edzőm nagyon jó tervet dolgozott ki ellene. Az volt a lényeg, hogy nem szabad semmi rizikót vállalnom, taktikáznom kellett. A francia lányt ismertem edzőtáborból, s az hittem, hogy jobban elfáradok ellene, de nem így történt" - mesélte a menetelés állomásait Joó.

"Tegnap amúgy, amikor kijöttem, láttam, hogy a 63 kg-ban az olasz lány, aki korosztályombeli, bejutott a döntőbe, és akkor megfordult a fejembem, hogy végül is ez akár nekem is sikerülhet" - mosolygott a KSI versenyzője.

Forrás: [origo]
Joó Abigél (balra) testvére, István és annak barátnője társaságában várta a döntőt