Vágólapra másolva!
Hatéves kora óta motorozik, kilencéves kora óta indul felnőtt mezőnyben. A magyar gyorsasági motorsport junior utánpótlásának nagy reménysége.

2005-ben megnyerte a magyar robogó-bajnokságot, 2006-ban a négyszeres bajnokkal azonos pontszámmal végzett az első helyen a Nemzetközi Magyar Gyorsasági Oldtimer Bajnokságon. Fiatal kora miatt akkor még csak Romániában indulhatott el a 125 köbcentisek géposztályban, ahol egy második és egy első helyezést ért el.

Tehetségét külföldi szakemberek is elismerték és ennek köszönhetően két sikeres évet töltött a Red Bull MotoGP Rookies kupasorozatban, aminek 23 fős mezőnyébe 1200 jelentkező közül választották be.

2008-ban - többek között a MOL támogatásának köszönhetően - szerepelt az Alpok-Adria sorozatban, ahol második helyet ért el, mely lehetővé tette számára, hogy az Eb spanyolországi futamán is elindulhasson.

2009-ben a spanyol bajnoki sorozatban szeretne bizonyítani, ahol indulását Talmácsi Gábor csapata segíti. Ebben az évben gumik és üzemanyag vásárlásához kapott támogatást a MOL Tehetségtámogató programban.