Vágólapra másolva!
Erdei Zsolt szerdán hazaérkezett Magyarországra, ahol egy jó hírről értesülhetett: a WBA, azaz a Boksz Világszövetség ranglistáján ismét a top tízbe került.

Újra Magyarországon van Erdei Zsolt, aki szerdán hazaérkezett New Yorkból a hétvégi amerikai mérkőzését követően. Erdei a reptéren elmondta: az ellenfele nagyon jó fej volt, sokat beszélt vele a meccs előtt és után is. A Boksz Világszervezet (WBO) korábbi félnehézsúlyú világbajnoka Atlantic Cityben egyhangú pontozással verte a kenyai Samson Onyangót vasárnap hajnalban.

Közben Nicaraguában ülésezik a WBA, a Boksz Világszövetség. A konferencián kiemelt figyelmet kapott az aktuális ranglisták megvitatása. Félnehézsúlyban Lou DiBella, Erdei promótere kilobbizott egy top tizes pozíciót magyar védencének.

Nehézsúlyban a legjobb háromban kap majd helyet a közelgő Jean-Marc Mormeck - Timor Ibragimov összecsapás győztese, illetve a nemrég a súlycsoportban debütáló Antonio Tarver is bekerült a legjobb 15 közé, így a világbajnok David Haye akár meg is küzdhet vele egy szabadon választott címvédés alkalmával.

Profiboksz.hu