Vágólapra másolva!
A Byron Mitchell elleni félnehézsúlyú bokszmeccsre készülő Erdei Zsolt szerdán a Philadelphia Museum of Art lépcsőjén edzett, ott, ahol a Rocky című film lépcsőzős jelenetét is forgatták.

"A reggeli lépcsőzés jól sikerült, de azért érződött rajtam, hogy éjjel magamhoz képest is kevesebbet aludtam. Fáradt voltam, és túlságosan fülledt, meleg volt a levegő. Ennek ellenére - még ha izzasztóra is sikerült - jól ment az edzés" - nyilatkozta a korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú világbajnok.

Forrás: Pálfai Károly

"Kitaláltam egy új edzéselemet, Zogával (Klink Zoltán erőnléti edzővel - a szerk.) talicskában megyek fel a lépcsőn. Ez neki és nekem is nagyon teszett, úgyhogy beépítjük a programba" - fogalmazott Erdei.

Forrás: Pálfai Károly

A 36 éves magyar bunyós (aki az eddigi 32 meccséből 17-et KO-val nyert meg) az egykori nagyközépsúlyú bajnok Mitchell-lel (28 győzelem, 7 vereség, 1 döntetlen; 21 KO) június 4-én küzd meg egy 10 menetes meccsen, amely a nagyközépsúlyú Carl Froch-Glenn Johnson mérkőzés felvezető összecsapása lesz.

Erdei a Benjamin Franklin sugárút végén található parkban felállított Rocky Balboa-szobor mellett melegített, és amikor a járókelők megtudták, hogy kétszeres világbajnok öklöző, aki tréningezik, többen lefényképezték.

Sylvester Stallone így futott fel a lépcsőre: